Over beheerder

De Salon

Het moderne lichte pand straalt klasse en rust uit. In mijn salon staan aandacht, attentie, rust en een prettige ambiance heel centraal. Een nieuwe coupe is meer dan alleen knippen of snijden. Het creëren hiervan is een inventarisatie van je wensen, een advies op maat, in de aandacht voor details. HAIR-INC. is onthaasten en genieten!

Het inspireert en motiveert mij als je mij je wensen kenbaar maakt. Met het invullen van de suggesties en mijn ervaring bespreken wij de mogelijkheden en streef ik naar een perfecte coupe. Daarnaast houd ik ook rekening met het “dagelijks” onderhoud. Ik adviseer de juiste producten voor je haar-type zodat het haar in goede conditie blijft.

Een bezoek aan HAIR-INC. is niet zomaar een bezoek aan een kapper. Het is uiteindelijk veel meer dan dat. Een totaalbeeld dat je persoonlijkheid onderstreept.

Rust en relaxte muziek zijn belangrijke ingredienten van mijn formule. Probeer het en ervaar het stukje balans tussen lichaam, geest, pleasure en een gewelidig kapsel in mijn salon. Welkom.

Maak een afspraak en bel 0317 – 357 733

Ons team

Foto van Ron van Tessel

Ron van Tessel

Haarstylist / eigenaar

Ron van Tessel: geboren en getogen in Utrecht. Met zijn meer dan 30 jaar ervaring in het kappersvak een ongeëvenaarde stylist, die de oude en nieuwe “styling” trucjes feilloos weet te hanteren. Voor de dames mag het haar groots zijn, vooral vrouwlijk. De heren stoer en volgens de laatste trends.

Foto van Linda | Linda Lou

Linda | Linda Lou

Nagelstylist

Foto van Skipp

Skipp

Gastheer

Superenthousiaste gastheer. Heet u op een vrolijke en geheel eigen wijze welkom.